Belgisch Keytrade alternatief voor Nederlandse internetbelegger

Het is een drempel om uw geld onder te brengen bij een buitenlandse partij en zaken te doen met een broker waarvan u het gezicht nooit heeft gezien. Die drempel wordt wel verlaagd als u kan communiceren in het Nederlands en die broker zich 100 kilometer van de Nederlandse grens bevindt. Het wordt aantrekkelijk als u weet dat die broker lage tarieven hanteert en handel biedt op de grotere Europese en Amerikaanse beurzen. Vandaar dat Belegger.NL vanaf heden de Belgische internetbroker Keytrade meeneemt in haar vergelijkingsoverzichten.

VMS-Keytrade.com is een ‘filiaal’ van de beursmaatschappij Van Moer, Santerre & Cie dat sinds 1895 in Brussel is gevestigd.

Keytrade biedt u toegang tot de belangrijkste Amerikaanse effectenbeurzen, maar ook tot Brussel, Parijs, Frankfurt, Eurex en Amsterdam. En dit tegen aantrekkelijke tarieven. Zo kost een order voor Amsterdam van 10.000 Euro u bij Keytrade 25 euro. In ons tarievenoverzicht(www.belegger.nl/vergelijkbanken/aandelen.htm) kunt u zien dat dit goedkoper is dan wij gewend zijn.

Uw orders worden via electronische verbindingen naar de betreffende beurs gebracht en u krijgt direct, desgewenst per SMS, bericht als uw order is uitgevoerd. Keytrade biedt u gratis vertraagde koersinformatie, voor real-time-koersinformatie betaalt u 35 euro per maand. Als u echter meer dan 4 transacties per maand doet, krijgt u deze informatie gratis.

Voor uitgebreide informatievoorziening bent u bij Keytrade niet aan het juiste adres. Handelt u in opties, dan moet u dit bij een andere bank doen, want deze dienst biedt Keytrade (nog) niet.En als u af en toe een order via een medewerker wilt plaatsen, kan Keytrade u hiermee niet helpen. In onze productvergelijkingen (www.belegger.nl/vergelijkbanken/handelsmogelijkheden.htm) kunt u Keytrade op meerdere factoren vergelijken met uw huidige bank.

Op onze site hebben we alle informatie over Keytrade gezet: www.belegger.nl/vergelijkbanken/keytrade.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *